Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Rotta G"'
Autor:
Malara, N.M., Trunzo, V., Musolino, G., Aprigliano, S., Rotta, G., Macrina, L., Limongi, T., Gratteri, S., Di Fabrizio, E., Renzulli, A., Fini, M., Mollace, V.
Publikováno v:
In IJC Heart & Vasculature 1 March 2015 6:48-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marfe, G., Rotta, G., De Martino, L., Tafani, M., Fiorito, F., Di Stefano, C., Polettini, M., Ranalli, M., Russo, M.A., Gambacurta, A.
Publikováno v:
In Life Sciences 6 June 2012 90(21-22):825-830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ROTTA, PAOLO, ROTTA, G.
Publikováno v:
Rivista di Filosofia Neo-Scolastica, 1932 Nov 01. 24(6), 544-553.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43066250
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A utilização de misturas de matérias primas fibrosas para a produção de papel vem se intensificando por questões econômicas e de versatilidade de produto. Algumas gramíneas já têm demonstrado desempenho satisfatório e consistente como forn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::233dd78bba1cd5e84e3bae389a6fcebd
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1062980
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1062980