Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Rotaru L"'
Autor:
Luchian C.E., Cotea V.V., Vlase L., Toiu A.M., Colibaba L.C., Răschip I.E., Nadăş G., Gheldiu A.M., Tuchiluş C., Rotaru L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 04006 (2019)
The use of antioxidants and antibacterials in food industry has become increasingly necessary to ensure the high quality of food. Grape pomace is the main by-product of winemaking industry that concentrates bioactive metabolites with more studied ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55808b798e90494096e4f0aac8abd0da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rotaru, L.1 loric.ro@gmail.com, Groppa, L.1, Spinei, L.2, Russu, E.3, Agachi, S.1, Sarbu, O.1, Cornea, C.1
Publikováno v:
Revue du Rhumatisme. 2024 Supplement 1, Vol. 91, pA260-A260. 1p.
Publikováno v:
In Revue du rhumatisme November 2016 83 Supplement 1:A192-A193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2016, Vol. 37 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.