Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"Rossouw, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chidi, B. S.1 chidi@sun.ac.za, Rossouw, D.1 debra@sun.ac.za, Buica, A. S.1 abuica@sun.ac.za, Bauer, F. F.1 fb2@sun.ac.za
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2015, Vol. 36 Issue 3, p316-327. 12p.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 39, Issue: 2, Pages: 297-304, Published: 2018
Acidity is one of the primary sensory elements in wine, and the balance of sugar and acidity is probably the strongest element affecting wine appreciation. However, little is known about how yeast strains and fermentation conditions will affect the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::d1ce70373cba1da844a94d5e384f07b8
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042018000200014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042018000200014&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 39, Issue: 2, Pages: 1-15, Published: 2018
The conversion of grape sugar to ethanol and carbon dioxide is the primary biochemical reaction in alcoholic wine fermentation, but microbial interactions, as well as complex secondary metabolic reactions, are equally relevant in terms of the composi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::0834682bc98fbb508dfd680d539abb0d
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042018000200008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042018000200008&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.