Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Rosenthal, Andrew J"'
Autor:
Kazemeini, Seyed Mostafa1 (AUTHOR), Rosenthal, Andrew J.1 (AUTHOR) docarosenthal@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Sep2022, Vol. 53 Issue 5, p601-608. 8p.
Autor:
Rosenthal, Andrew J.1 (AUTHOR) docarosenthal@gmail.com, Thompson, Paul2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2021, Vol. 52 Issue 3, p294-302. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Feb2018, Vol. 49 Issue 1, p23-29. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosenthal, Andrew J.1 Andrew.Rosenthal@nottingham.ac.uk
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Dec2016, Vol. 47 Issue 6, p457-460. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosenthal, Andrew J1 (AUTHOR) Andrew.Rosenthal@coventry.ac.uk, Yilmaz, Seçkin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2015, Vol. 18 Issue 9, p2077-2084. 8p. 1 Diagram, 3 Graphs.
Autor:
Rosenthal, Andrew J., Pang, Alexander
To investigate the secondary textural properties associated with the later stages of oral processing, Melba toast and cream crackers were milled to minimize sensations associated with the first bite. Assessors used the Temporal Dominance of Sensation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::17c7e2de37dd405732f39bc72a6e033e