Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Rosemary antioxidants"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 19, p 6064 (2021)
The effect of spontaneous fermentation by lactic acid bacteria on the extraction yield of bioactive compounds and antioxidant activity from rosemary leaf extracts was investigated using high-performance thin-layer chromatography (HPTLC). Brining and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48b653c03d27472eb70cc56aeee826fc
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFRN
Universidade Federal do Rio Grande do Norte (UFRN)
instacron:UFRN
Universidade Federal do Rio Grande do Norte (UFRN)
instacron:UFRN
A straightforward protocol was developed to produce rosemary particles using whey and soy protein carriers. The post-processing retention of carnosic acid (CA), carnosol (CR) and rosmarinic acid (RA), their bioaccessibility, in vitro antioxidant acti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8bce05e305103e2739c8f96ed5a9ff02
https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/45375
https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/45375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marília Bellanda Galuch, Sylvio V. Palombini, Thiago Ferreira dos Santos Magon, Thiago Claus, Sandra Terezinha Marques Gomes, Fabiana Carbonera, Jesuí Vergílio Visentainer, Makoto Matsushita
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 29, Issue: 8, Pages: 1612-1620, Published: AUG 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society v.29 n.8 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.29 n.8 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
The investigation of the distribution of antioxidant compounds between emulsions phases, employing natural sources of these compounds directly in the emulsions, is rarely addressed. The use of ultra performance liquid chromatography coupled to a mass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3333ff19e3d66e689c07851bbb3ad1be
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018000801612&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018000801612&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
UVaDOC. Repositorio Documental de la Universidad de Valladolid
instname
instname
The use of natural antioxidants in the food industry has increased in the last years and there is a growing interest in improving the extraction processes using GRAS (general recognize as safe) solvents. In this work the extraction of antioxidants fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a567ff07fc0e766f5691aca3b12607b1
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.09.029
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.09.029
Publikováno v:
UVaDOC. Repositorio Documental de la Universidad de Valladolid
instname
instname
The encapsulation of antioxidants with biocompatible polymers is essential for their protection against degradation factors like light and oxygen, and facilitates its solubility in the target medium. This work presents the co-precipitation of an etha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63d1642bc774ea1b9e111d52c8050387
http://uvadoc.uva.es/handle/10324/23432
http://uvadoc.uva.es/handle/10324/23432
Autor:
El-Naggar, Hany M.
Thesis (Ph.D.)--University of Nebraska-Lincoln, 2006.
Title from title screen (site viewed on Nov. 22, 2006). PDF text: 143 p. : ill. ; 5.19Mb. UMI publication number: AAT 3217531. Includes bibliographical references. Also available in microfilm
Title from title screen (site viewed on Nov. 22, 2006). PDF text: 143 p. : ill. ; 5.19Mb. UMI publication number: AAT 3217531. Includes bibliographical references. Also available in microfilm
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.