Zobrazeno 1 - 10
of 499
pro vyhledávání: '"Rosemary antioxidants"'
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids May 2019 147:162-171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2012 109(1):98-103
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2012 109(1):9-15
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 584 (2020)
Nowadays, “green analytical chemistry” challenges are to develop techniques which reduce the environmental impact not only in term of analysis but also in the sample preparation step. Within this objective, pressurized liquid extraction (PLE) was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2f3fbe5c5df4ab5847b22f1d7a64efa
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 147:162-171
This work studied the effect of pelletization on the SuperCritical (SC) carbon dioxide (CO2) extraction yield of rosemary antioxidant fractions enriched in phenolic compounds. Dried rosemary leaves were depleted of essential oils by SC-CO2 extraction
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
UVaDOC. Repositorio Documental de la Universidad de Valladolid
instname
instname
The encapsulation of antioxidants with biocompatible polymers is essential for their protection against degradation factors like light and oxygen, and facilitates its solubility in the target medium. This work presents the co-precipitation of an etha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63d1642bc774ea1b9e111d52c8050387
http://uvadoc.uva.es/handle/10324/23432
http://uvadoc.uva.es/handle/10324/23432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
UVaDOC. Repositorio Documental de la Universidad de Valladolid
instname
instname
The use of natural antioxidants in the food industry has increased in the last years and there is a growing interest in improving the extraction processes using GRAS (general recognize as safe) solvents. In this work the extraction of antioxidants fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a567ff07fc0e766f5691aca3b12607b1
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.09.029
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.09.029