Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Roscoe, Mike"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roscoe, Mike1, Nishihira, Alyssa2
Publikováno v:
Clinician Reviews. May2016, Vol. 26 Issue 5, p38-45. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tittlemier, Sheryl A.1 (AUTHOR) sheryl.tittlemier@grainscanada.gc.ca, Roscoe, Mike1 (AUTHOR), Blagden, Richard1 (AUTHOR), Kobialka, Colleen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. May2014, Vol. 31 Issue 5, p910-916. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Grains are subject to contamination by mycotoxins which are metabolic by-products of various fungi. The fungal infestations produce local concentrations of the mycotoxins thousands of times higher than the average. These facts make the sampling of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::47100b4fea7de760185e61d50e33f16a
https://oatao.univ-toulouse.fr/3266/
https://oatao.univ-toulouse.fr/3266/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.