Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Rosas-Pérez G"'
Autor:
Minerva Ramos-Gomez, Damazo-Lima M, Rosalía Reynoso-Camacho, de Los Ríos Ea, Rosas-Pérez G, Iza F. Pérez-Ramírez, Nuria Elizabeth Rocha-Guzmán
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 2
Foods, Vol 9, Iss 2, p 169 (2020)
Volume 9
Issue 2
Foods, Vol 9, Iss 2, p 169 (2020)
The consumption of fruits, vegetables, nuts, legumes, and whole grains has been associated with a lower risk of colorectal cancer (CRC) due to the content of natural compounds with antioxidant and anticancer activities. The oat (Avena sativa L.) is a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.