Zobrazeno 1 - 10
of 366
pro vyhledávání: '"Rosado, Jorge L"'
Autor:
Zavala, Gerardo A, García, Olga P, Ronquillo, Dolores, Doak, Colleen M, Caamaño, Maria del Carmen, Camacho, Mariela, Rosado, Jorge L
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition March 2024 8(3)
Publikováno v:
In Nutrition Research August 2023 116:24-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zavala, Gerardo A., Doak, Colleen M., Portrait, France, Seidell, Jaap C., García, Olga P., Rosado, Jorge L., Jarquín, Tatina, Polman, Katja, Campos-Ponce, Maiza
Publikováno v:
In Parasitology International August 2019 71:126-131
Autor:
Zavala, Gerardo A., Rosado, Jorge L., Doak, Colleen M., Caamaño, Maria del Carmen, Campos-Ponce, Maiza, Ronquillo, Dolores, Polman, Katja, García, Olga P.
Publikováno v:
In Parasitology International December 2017 66(6):831-836
Autor:
Kordas, Katarzyna *, Roy, Aditi, López, Patricia, García-Vargas, Gonzalo, Cebrián, Mariano E., Vera-Aguilar, Eunice, Rosado, Jorge L.
Publikováno v:
In The Journal of Pediatrics June 2017 185:205-210
Autor:
Vázquez, Cecilia Velázquez, Rojas, María Guadalupe Villa, Ramírez, Carolina Alvarez, Chávez-Servín, Jorge L., García-Gasca, Teresa, Ferriz Martínez, Roberto A., García, Olga P., Rosado, Jorge L., López-Sabater, Carmen M., Castellote, Ana Isabel, Montemayor, Héctor Mario Andrade, de la Torre Carbot, Karina
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2015 176:480-486
Autor:
Kimoto, Riko, Ronquillo, Dolores, Caamaño, Maria C., Martinez, Guadalupe, Schubert, Lisa, Rosado, Jorge L., Garcia, Olga, Long, Kurt Z.
Publikováno v:
In Health and Place January 2014 25:34-42
Autor:
Doak Colleen M, Zavala Gerardo Antonio, Tenorio-Palos Yessica, Elton-Puente Juana Elizabeth, López-González Carlos Alberto, Rosado Jorge L, Campos-Ponce Maiza, García Olga P
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin. 42:490-501
Background: Food environment (FE) has been linked to obesity in urban areas, but there is limited information in rural areas, particularly in developing countries, where prevalence of obesity is high. Objective: To determine the association between F
Autor:
Long, Kurt Z, Santos, José Ignacio, Rosado, Jorge L, Estrada-Garcia, Teresa, Haas, Meredith, Al Mamun, Abdullah, DuPont, Herbert L, Nanthakumar, Nanda N
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2011 93(3):578-585