Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Rosa LEB"'
Publikováno v:
Quintessence International; Jul/Aug2006, Vol. 37 Issue 7, p565-573, 9p
Autor:
Lidia Martínez, Pablo Merino, Gonzalo Santoro, José I. Martínez, Stergios Katsanoulis, Jesse Ault, Álvaro Mayoral, Luis Vázquez, Mario Accolla, Alexandre Dazzi, Jeremie Mathurin, Ferenc Borondics, Enrique Blázquez-Blázquez, Nitzan Shauloff, Rosa Lebrón-Aguilar, Jesús E. Quintanilla-López, Raz Jelinek, José Cernicharo, Howard A. Stone, Victor A. de la Peña O’Shea, Pedro L. de Andres, George Haller, Gary J. Ellis, José A. Martín-Gago
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 12, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
There is an urgent need of cleaner and energy-efficient technologies for future sustainable chemicals and fuels. Here the authors report the gas phase synthesis of long hydrocarbon chains from atomic carbon and molecular hydrogen precursors in an ine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3850ac7b04494eb2884f9be666dff8f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Muñoz-Labrador, Silvana Azcarate, Rosa Lebrón-Aguilar, Jesús E. Quintanilla-López, Plácido Galindo-Iranzo, Sofia Kolida, Lisa Methven, Robert A. Rastall, F. Javier Moreno, Oswaldo Hernandez-Hernandez
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1753 (2020)
To improve flavor profiles, three cyclodextrin glucosyltransferases (CGTases) from different bacteriological sources, Paenibacillus macerans, Geobacillus sp. and Thermoanaerobacter sp., were used with an extract of steviol glycosides (SVglys) and reb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/404f9775804f45849eab984fe1ee9867
Autor:
Mirtha Navarro-Hoyos, Rosa Lebrón-Aguilar, Jesús E. Quintanilla-López, Carolina Cueva, David Hevia, Silvia Quesada, Gabriela Azofeifa, M. Victoria Moreno-Arribas, María Monagas, Begoña Bartolomé
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 6, Iss 1, p 12 (2017)
Apart from alkaloids, bioactive properties of Uncaria tomentosa L. have been attributed to its phenolic constituents. Although there are some reports concerning low-molecular-weight polyphenols in U. tomentosa, its polymeric phenolic composition has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64bcaab6fa894fafb5e569cb301c7101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.