Zobrazeno 1 - 10
of 628
pro vyhledávání: '"Rosa, C. S."'
Autor:
PADILHA NETO, A. de S., MOURA, J. A. G. de, ALMEIDA, H. S., FRAGOSO, E. J. N., LIMA, P. A. L., ARAUJO, J. L. P., ARAUJO, E. P., ROSA, C. S. G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The territory of the Brazilian semiarid region has historically been the scene of great challenges and adversities, with the capacity for survival and resistance of the people living in it being represented. Within this same territory, there are also
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::66509d0579e2505a97ae9c315dc1d78e
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1133204
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1133204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Apr2018, Vol. 25 Issue 2, p755-761, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
dos Santos Disessa, Henrique1 (AUTHOR) henrique.disessa@unesp.br, Monteiro, Pedro Henrique Martins2 (AUTHOR) pedromonteiro@usp.br, da Silva Zacharias, Vitor1 (AUTHOR) vitor.zacharias@unesp.br, da Costa Rosa, Clara Suemi1 (AUTHOR) clara.suemi@unesp.br, Monteiro, Henrique Luiz1 (AUTHOR) h.monteiro@unesp.br
Publikováno v:
Scientific Reports. 12/28/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Oct2017, Vol. 24 Issue 5, p1941-1947, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2015, Vol. 22 Issue 5, p2111-2118, 8p
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2015, Vol. 22 Issue 5, p2050-2056, 7p
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2015, Vol. 22 Issue 5, p1985-1992, 8p