Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Rosa, Alcaraz"'
Autor:
José Luis Espinoza-Acosta, Evelyn Guadalupe Figueroa-Espinoza, María de los Ángeles De la Rosa-Alcaraz
Publikováno v:
BioResources, Vol 17, Iss 2, Pp 3674-3701 (2022)
Technical lignins are becoming an attractive natural, renewable, and non-toxic ingredient in sunscreens, having the capability for replacing synthetic compounds. Researchers have reported that lignin can increase the solar protection factor (SPF) of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a8d600dd2ec4ac0b5960f12095192b8
Autor:
De la Rosa-Alcaraz, María de los Ángeles, Ortiz-Estrada, Ángel M., Heredia-Castro, Priscilia Y., Hernández-Mendoza, Adrián, Reyes-Díaz, Ricardo, Vallejo-Cordoba, Belinda, González-Córdova, Aarón F. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2020 103(4):3025-3037
Autor:
Francisco Javier López-Andreu, Juan Antonio López-Morales, Joaquín Francisco Atenza Juárez, Rosa Alcaraz, María Dolores Hernández, Manuel Erena, Jose Antonio Domínguez-Gómez, Sandra García Galiano
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 17, p 6507 (2022)
The tool created aims at the environmental monitoring of the Mar Menor coastal lagoon (Spain) and the monitoring of the land use of its watershed. It integrates heterogeneous data sources ranging from ecological data obtained from a multiparametric o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a082b119db0450393d2ceeddf07bd80
Autor:
González-Córdova, Aarón F., Yescas, Carlos, Ortiz-Estrada, Ángel Martín, De la Rosa-Alcaraz, María de los Ángeles, Hernández-Mendoza, Adrián, Vallejo-Cordoba, Belinda
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2016 99(5):3250-3262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deu-Martín, María, Saez-Barba, Manel, Sanz, Iker López, Peñarrocha, Rosa Alcaraz, Vielva, Laura Romero, Montserrat, Joan Solé
Publikováno v:
In Archivos de Bronconeumología (Internet) 2010 46(4):182-187
Autor:
Espinoza-Acosta, José Luis, Figueroa-Espinoza, Evelyn Guadalupe, de los Ángeles De la Rosa-Alcaraz, María
Publikováno v:
BioResources; 2022, Vol. 17 Issue 2, p1-28, 28p
Autor:
Armida Sánchez Escalante, Gastón R. Torrescano Urrutia, Juana Fernández López, José Angel Pérez Alvarez, María de los Ángeles de la Rosa-Alcaraz
Publikováno v:
Biotecnia. 19:11-17
Los frutos y sus subproductos, son fuente importante de fitoquímicos, que impactan en la calidad de los alimentos y la salud de los consumidores. Particularmente los subproductos de dátil son fuente potencial de estas moléculas, debido a que duran
Autor:
Aarón F. González-Córdova, Adrián Hernández-Mendoza, Belinda Vallejo-Cordoba, Ricardo Reyes-Díaz, Priscilia Y. Heredia-Castro, María de los Ángeles De la Rosa-Alcaraz, Ángel Martín Ortiz-Estrada
Publikováno v:
Journal of dairy science. 103(4)
Poro de Tabasco cheese (PTC) is one of the most popular cheeses in southern Mexico. It has been made by traditional, nonstandardized artisanal techniques dating back more than 50 yr. These techniques result in the cheese having a heterogeneous chemic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.