Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Ropota, M."'
Publikováno v:
Animal & Food Sciences Journal Iaşi; 2024, Vol. 81 Issue 5, p30-43, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. Mar/Apr2016, Vol. 18 Issue 2, p315-326. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 18, Issue: 4, Pages: 655-662, Published: DEC 2016
Brazilian Journal of Poultry Science v.18 n.4 2016
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.18 n.4 2016
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The 4-week study was conducted with 180 Lohmann Brown layers (52 weeks of age). The layers were assigned to three groups (C, E1 and E2). The basal diet (group C) consisted mainly of corn, soybean meal and corn gluten, and contained 19% crude protein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e491c65da9303885f619ccdfe2deba86
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2016000400655&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2016000400655&lng=en&tlng=en