Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Roost M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tijdschrift voor de Volkshuisvesting, 10, 30-33
Tijdschrift voor de Volkshuisvesting, 10, 5, pp. 30-33
Tijdschrift voor de Volkshuisvesting, 10, 5, pp. 30-33
Contains fulltext : 46613.pdf (Publisher’s version ) (Closed access) 4 p.
Autor:
van Roost, M.
Publikováno v:
Elsevier Voedingsmiddelen Industrie 2006 (2006) 1
Gewenste en ongewenste bruinkleuring van levensmiddelen door een Maillard-reactie is vaak lastig te beheersen. Wageningse onderzoekers ontwikkelden een simulatiemodel, waarmee producentenmeer inzicht krijgen in de Maillard-reactie, en zo ook de kleur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::be2b949faaa0cbc3951ef0960e40752b
https://research.wur.nl/en/publications/maillard-reactie-door-model-beheersbaar
https://research.wur.nl/en/publications/maillard-reactie-door-model-beheersbaar
Autor:
van Roost, M.
Publikováno v:
Food Engineering & Ingredients, 31, 18-20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::d7da55b07db562f097bf69e1ca34ff58
https://research.wur.nl/en/publications/simulation-makes-discoloration-controllable
https://research.wur.nl/en/publications/simulation-makes-discoloration-controllable
Autor:
Roost, M. van, Twist, M.J.W. van
Item does not contain fulltext 100 p.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::308eab19af6455dbda5c642a08eebc7e
https://hdl.handle.net/2066/67303
https://hdl.handle.net/2066/67303
Item does not contain fulltext 41 p.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b34d6ab54574cc1cec3b0d98dec54aec
https://hdl.handle.net/2066/279243
https://hdl.handle.net/2066/279243