Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Rong, Yujuan"'
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 June 2024 403
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 20-27 (2023)
Glutenin (Glu) was modified by pH-shifting to improve its properties. The effect of pH-shifting treatment on the structure and micromorphology of glutenin was investigated by dynamic light scattering (DLS), transmission electron microscopy (TEM), flu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/235daf9888804e01af1c4b7345095446
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2023 134
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 30 November 2022 221:714-722
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Mengchen, Wang, Yueming, Guo, Dashan, Zhu, Kongdi, Zhang, Jiajia, Rong, Yujuan, Liang, Hongshan, Zhou, Bin
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p74-82, 9p