Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Romo-Hualde A"'
Autor:
Nieto, Juan Antonio, Rosés, Carles, Viadel, Blanca, Gallego, Elisa, Romo-Hualde, Ana, Milagro, Fermín I., Barceló, Anna, Virto, Raquel, Saldaña, Guillermo, Luengo, Elisa
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 272 Part 1
Autor:
Nieto, Juan Antonio, Rosés, Carles, García-Ibáñez, Paula, Pérez, Beatriz, Viadel, Blanca, Romo-Hualde, Ana, Milagro, Fermín I., Barceló, Anna, Carvajal, Micaela, Gallego, Elisa, Agudelo, Agatha
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 269 Part 2
Autor:
Rosés, Carles, Viadel, Blanca, Nieto, Juan Antonio, Soriano-Romaní, Laura, Romo-Hualde, Ana, Agudelo, Agatha, Milagro, Fermín I., Barceló, Anna
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Autor:
Almiron-Roig, Eva, Navas-Carretero, Santiago, Castelnuovo, Gabriele, Kjølbæk, Louise, Romo-Hualde, Ana, Normand, Mie, Maloney, Niamh, Hardman, Charlotte A., Hodgkins, Charo E., Moshoyiannis, Hariklia, Finlayson, Graham, Scott, Corey, Raats, Monique M., Harrold, Joanne A., Raben, Anne, Halford, Jason C.G., Martínez, J. Alfredo
Publikováno v:
In Appetite 1 May 2023 184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aranaz, Paula, Navarro-Herrera, David, Romo-Hualde, Ana, Zabala, María, López-Yoldi, Miguel, González-Ferrero, Carolina, Gil, Ana Gloria, Alfredo Martinez, J., Vizmanos, José Luis, Milagro, Fermín I., González-Navarro, Carlos J.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2019 59:319-328
Autor:
Paula Aranaz, David Navarro-Herrera, Ana Romo-Hualde, María Zabala, Miguel López-Yoldi, Carolina González-Ferrero, Ana Gloria Gil, J. Alfredo Martinez, José Luis Vizmanos, Fermín I. Milagro, Carlos J. González-Navarro
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 59, Iss , Pp 319-328 (2019)
Brassicaceae contain bioactive compounds with potential positive effects on metabolic syndrome. Here, we evaluated the eventual anti-obesity properties of an ethanolic broccoli extract (BE), selected by a tested ability to reduce Caenorhabditis elega
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7b609374afd4f7bba5ddb50209c3168
Autor:
Ana Romo-Hualde, Ana E. Huerta, Carlos J. González-Navarro, Omar Ramos-López, María J. Moreno-Aliaga, J. Alfredo Martínez
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 17, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
Abstract Background Eicosapentaenoic acid (EPA) and α-lipoic acid (α-LA) have been investigated for their beneficial effects on obesity and cardiovascular risk factors. In the current research, the goal was to evaluate metabolomic changes following
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe4571c6b14c4f43abf2673b977e3d19
Autor:
Carles Rosés, Juan Antonio Nieto, Blanca Viadel, Elisa Gallego, Ana Romo-Hualde, Sergio Streitenberger, Fermín I. Milagro, Anna Barceló
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3020 (2021)
The gut microbiota plays a key role in gastrointestinal immune and metabolic functions and is influenced by dietary composition. An in vitro protocol simulating the physiological conditions of the digestive system helps to study the effects of foods/
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76ad3e0a04cb42eb9df60f89d3a89ef8