Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Romnee JM."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 9, Iss 3, Pp 191-194 (2005)
The variability of the abundance in lactobacilli, lactic acid streptococci and yeasts of a kefir grain starter cultivated in partially controlled conditions – milk renewal at room temperature and incubation at defined temperature - was quantified.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8816eb06c8d43d7ab00311a28826344
Autor:
Dermience, M., Mathieu, F., Barthélemy, JP., Maesen, P., Romnee, JM., De Maertelaer, V., Yangzom, D., Tsewang, P., Lognay, G.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 17, Iss 1, Pp 32-42 (2013)
Kashin-Beck disease (KBD) is an endemic and chronic osteochondropathy. This disease principally occurs in the Tibet Autonomous Region and in several provinces of the People's Republic of China. The etiology of the disease remains obscure although env
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Decauwert V., Bartiaux-Thill N., Schoeling O., Wavreille J., Dehareng F., Romnée JM., Beckers Y., Wathelet B., Froidmont E.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 9, Iss 4, Pp 225-235 (2005)
Three experiments were conducted to assess whether an a-galactosidase supplement improved the utilisation of lupin seeds by growing and finishing pigs and to determine the best lupin variety in presence of a-galactosidase. In experiment 1, three iso-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ded0c7b487be4cc6894cab5d42c3a0ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daems F; Valorisation of Agricultural Products Department, Walloon Agricultural Research Center, Chaussée de Namur 24, B-5030 Gembloux, Belgium., Romnee JM; Valorisation of Agricultural Products Department, Walloon Agricultural Research Center, Chaussée de Namur 24, B-5030 Gembloux, Belgium., Heuskin S; Agro-Bio Chem Department, Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liège, Passage des Déportés 2, B-5030 Gembloux, Belgium., Froidmont É; Production and Sectors Department, Walloon Agricultural Research Center, Rue de Liroux 8, B-5030 Gembloux, Belgium., Lognay G; Agro-Bio Chem Department, Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liège, Passage des Déportés 2, B-5030 Gembloux, Belgium.
Publikováno v:
Dairy science & technology [Dairy Sci Technol] 2016; Vol. 96, pp. 261-283. Date of Electronic Publication: 2016 Jan 13.
Autor:
Soyeurt H; Gembloux Agricultural University, Animal Science Unit, B-5030 Gembloux, Belgium. soyeurt.h@fsagx.ac.be, Bruwier D, Romnee JM, Gengler N, Bertozzi C, Veselko D, Dardenne P
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2009 Jun; Vol. 92 (6), pp. 2444-54.