Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Romero-Hasler, P."'
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 October 2023 387
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 July 2023 382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yablonskii, S.V., Bodnarchuk, V.V., Geivandov, A.R., Romero-Hasler, P., Soto-Bustamante, E.A., Morales, J.O.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 April 2021 328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Denisse Cáceres, Begoña Giménez, Gloria Márquez-Ruiz, Francisca Holgado, Cristina Vergara, Patricio Romero-Hasler, Eduardo Soto-Bustamante, Paz Robert
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 12, p 1272 (2020)
Purified walnut oil (PWO) microparticles with Capsul® (C, encapsulating agent), sodium alginate (SA) as outer layer and ascorbic acid (AA) as oxygen scavenger were obtained by spray drying using a three-fluid nozzle. AA was incorporated in the inner
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cce513b3a10746f19ff3fb78f7ced711
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of Adding Curcumin on the Properties of Linseed Oil Organogels Used as Fat Replacers in Pâtés
Autor:
Patricia Ramírez-Carrasco, Javier Paredes-Toledo, Patricio Romero-Hasler, Eduardo Soto-Bustamante, Paulo Díaz-Calderón, Paz Robert, Begoña Giménez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 8, p 735 (2020)
Beeswax-based organogels were formulated with linseed oil and curcumin according to a statistical design to increase the oxidative stability of spreadable meat products (pâté) where these organogels (OGCur) were incorporated as fat substitutes. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/713ab28283654be69396ce6fda2bfa5c