Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Romeo, F. V."'
Autor:
Foti, P., Occhipinti, P. S., Romeo, F. V., Timpanaro, N., Musumeci, T., Randazzo, C. L., Caggia, C.
Publikováno v:
Food chemistry. 393
In the present study, a tangential membrane filtration system was applied to recover phenols from olive mill wastewater. The obtained concentrates were characterised for physico-chemical traits, antioxidant activity and antimicrobial effects. Results
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schena, L., Pangallo, S., Li Destri Nicosia, M. G., Agosteo, G. E., Romeo, F. V., Rapisarda, P., Abdelfattah, A., Mosca, S., Scibetta, S., Minutillo, S., Magnano di San Lio, G., Cacciola, S. O.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4731::14d541dcb89ef512d95b7211b57c31b7
http://hdl.handle.net/20.500.11769/320359
http://hdl.handle.net/20.500.11769/320359
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Sep2020, Vol. 246 Issue 9, p1765-1772, 8p
Publikováno v:
Grasas y Aceites. abr-jun2012, Vol. 63 Issue 2, p223-230. 8p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. ene-mar2012, Vol. 63 Issue 1, p19-25. 7p.
Autor:
Pangallo, S., Li Destri Nicosia, M. G., Romeo, F. V., Agosteo, G. E., Scibetta, S., Rapisarda, P., Cacciola, S. O., Droby, S., L. Schena.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4731::8bc886cd5ae06046ab6c53bda4a0c83b
http://hdl.handle.net/20.500.11769/320466
http://hdl.handle.net/20.500.11769/320466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.