Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"Rombouts, F."'
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 1996 Dec 01. 117(3), 437-442.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3864587
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 1995 Dec 01. 115(3), 485-494.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3864289
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 1995 Dec 01. 115(3), 475-483.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3864288
Publikováno v:
Water Environment Research, 1997 Jan 01. 69(1), 52-63.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25044842
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Voeding Nu 3 (2001) 10
Het nieuwe classificatiesysteem maakt een consumentgerichte productontwikkeling en marketingactiviteiten mogelijk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::a5c03624078c65f5fad3dc50c6bed229
https://research.wur.nl/en/publications/een-consumentgerichte-indeling-naar-houdbaarheid-en-gemak
https://research.wur.nl/en/publications/een-consumentgerichte-indeling-naar-houdbaarheid-en-gemak
Publikováno v:
Voeding Nu 2001 (2001)
Voeding Nu, 2001, 9-12
Voeding Nu, 2001, 9-12
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f4199fd631468b03e9b6fe6d253cb61
https://research.wur.nl/en/publications/home-meal-replacements-ter-vervanging-van-traditioneel-bereide-ma
https://research.wur.nl/en/publications/home-meal-replacements-ter-vervanging-van-traditioneel-bereide-ma
Autor:
Notermans, S., Rombouts, F.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 2-3, 60, 115
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e0246b21c81d991c59015835ab3f1633
http://resolver.tudelft.nl/uuid:f691c60d-71b9-41af-8d5f-526fcdfc4c3a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:f691c60d-71b9-41af-8d5f-526fcdfc4c3a
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology 62 (1996)
Applied and Environmental Microbiology, 62, 1616-1622
Scopus-Elsevier
Applied and Environmental Microbiology, 5, 62, 1616-1622
Applied and Environmental Microbiology, 62, 1616-1622
Scopus-Elsevier
Applied and Environmental Microbiology, 5, 62, 1616-1622
A modified Monod equation was successfully applied in describe the maximum specific growth rate of Listeria innocua in a broth model in the presence of various concentrations of sodium lactate or NaCl. The combined effects of temperature and pH were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::81aa4226a401f55e10f2c45b76f31081
https://research.wur.nl/en/publications/model-for-the-combined-effects-of-temperature-ph-and-sodium-lacta
https://research.wur.nl/en/publications/model-for-the-combined-effects-of-temperature-ph-and-sodium-lacta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.