Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Rombaldi C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MADRUGA, F. B., GOMES, A. P. R., SCHIAVON, A. V., MARINI, D. L., DELAZERI, E. E., ANTUNES, L. E. C., ROMBALDI, C. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A crescente busca da população, nos últimos anos, por produtos mais saudáveis, proporcionou que houvesse a viabilidade deste estudo, quanto à avaliação das seguintes variáveis: proporção de estacas enraizadas, quantidade de brotação, núm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f3ccdc67a0564cbf4a2836f5a43a624f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1139456
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1139456
Autor:
NUNES, C. F. P., OLIVEIRA, I. R. de, STORCH, T. T., ROMBALDI, C. V., BALDWIN, M. O., RENOU, J. P., LAURENS, F., GIRARDI, C. L.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The apple is a highly perishable fruit after harvesting and, therefore, several storage technologies have been studied to provide the consumer market with a quality product with a longer shelf life. However, little is known about the apple genome tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4184f3c2626de6fcb8b52130eab0d0e9
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1125389
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1125389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PERIN, E. C., MESSIAS, R. da S., GALLI, V., BOROWSKI, J. M., SOUZA, E. R. de, AVILA, L. O. de, BAMBERG, A. L., ROMBALDI, C. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Due mainly to the taste and appearance, the strawberry stands out in relation to the other fruits. and for the presence of antioxidant compounds. However, little attention has been devoted to the impact of abiotic stresses on the quality of strawberr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d6b03fa638402e28c56f35a47f644a46
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1116872
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1116872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2017-05-16T23:51:41Z (GMT). No. of bitstreams: 1 RosaLiaUntargetedmetabolomicanalysisofcapsicum.pdf: 403648 bytes, checksum: 514d20c58d3bc9d2efeaa2e19b3cc9ca (MD5) Previous issue date: 2017-05-16
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f33f27c679810a7254eab4fd51acd156
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1069670
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1069670