Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"Romanova, A. N."'
Publikováno v:
In Geoenergy Science and Engineering July 2023 226
Publikováno v:
In Journal of Petroleum Science and Engineering February 2022 209
Autor:
Beloglazova T. N., Romanova T. N.
Publikováno v:
Problems of the Regional Energetics, Vol 53, Iss 1, Pp 141-151 (2022)
The work is devoted to improving the processes of digital technologies introduction in the field of the gas supply system on a methodological basis to enhance efficiency and reliability. The goal set in the study is to increase the reliability of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3789304237d54b52a00999f0ce2ab515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romanova, Yuliya N., Maryutina, Tatyana А., Musina, Natalya S., Yurtov, Evgeny V., Spivakov, Boris Ya.
Publikováno v:
In Journal of Petroleum Science and Engineering August 2019 179:600-605
Autor:
Romanova, Nina N.1 romanova-mgtu@yandex.ru, Amelina, Irina O.2, Yakovleva, Elena A.1, Kurbatova, Svetlana A.1
Publikováno v:
ARPHA Proceedings. 2021, Issue 4, p746-765. 20p.
Autor:
Romanova, A. N.
Статья поступила в редакцию 18.12.2022 г. Статья посвящена исследованию интерактивных программ регионального телевидения, основанных на ди
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______917::f601ba3cf8f9cee00966907e862c4efd
https://www.elibrary.ru/item.asp?id=50473306
https://www.elibrary.ru/item.asp?id=50473306
Autor:
Baimishev Rinat H., Korosteleva Lidia A., Romanova Tatyana N., Suhova Irina V., Dolgosheva Elena V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00049 (2020)
The purpose of this research is to determine the possibility of the use of native milk whey in the production of smoked-boiled ham from poultry meat. During the research, the process of modeling the production of smoked-boiled ham with the use of nat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/995c84feb52e4955875d0a791d4dfbe1
Autor:
Sukhova Irina V., Romanova Tatyana N., Korosteleva Lidia A., Baimishev Rinat H., Dolgosheva Elena V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00052 (2020)
In recent years, there has been a trend to develop and produce special products. Improving food technology through the use of hydrated oatmeal makes it possible to enrich fermented milk products with proteins, dietary fiber, trace elements and vitami
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efb36985e81e44138f12d5365fa4d668