Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Roman Beneš"'
Autor:
Petr Gabriel, Roman Beneš
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 69, Iss 6, Pp 839-845 (2023)
Microbiological contamination of beer is usually manifested by the production of CO2 and, hence, an increase in its concentration. The increased concentration of CO2 in a closed package leads to an increase of internal pressure, which can cause a des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8835a0787dc044db95eda76a44d1a98a
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 69, Iss 4, Pp Print-Print (2023)
Microbiological contamination of beer is manifested in many cases by the production of CO2 and an increase in its concentration. An increase in the concentration of CO2 in a closed package leads to an increase in internal pressure, which can cause th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1941f9208c19483785a3846a27210ffd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.