Zobrazeno 1 - 10
of 863
pro vyhledávání: '"Rolle, Luca"'
Autor:
Río Segade, Susana, Malabaila, Mattia, Škrab, Domen, Paissoni, Maria Alessandra, Giacosa, Simone, Montanini, Carlo, Rolle, Luca
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Scalzini, Giulia, Vernhet, Aude, Carillo, Stéphanie, Roi, Stéphanie, Véran, Frédéric, Jørgensen, Bodil, Hansen, Jeanett, Giacosa, Simone, Segade, Susana Río, Paissoni, Maria Alessandra, Doco, Thierry, Rolle, Luca, Poncet-Legrand, Céline
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Song, Jianqiang, De Paolis, Camilla, Boccacci, Paolo, Ferrero, Lorenzo, Moine, Amedeo, Río Segade, Susana, Giacosa, Simone, Gambino, Giorgio, Rolle, Luca, Paissoni, Maria Alessandra
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Autor:
Giacosa, Simone, Ferrero, Lorenzo, Paissoni, Maria Alessandra, Río Segade, Susana, Gerbi, Vincenzo, Rolle, Luca
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2023 424
Autor:
Molinengo, Giorgia, Romeo, Annunziata, Trombetta, Tommaso, Rollè, Luca, Castelli, Lorys, Loera, Barbara
Publikováno v:
In Personality and Individual Differences April 2023 205
Autor:
Galaz Torres, Cristian, Ricci, Arianna, Parpinello, Giuseppina Paola, Gambuti, Angelita, Rinaldi, Alessandra, Moio, Luigi, Rolle, Luca, Paissoni, Maria Alessandra, Mattivi, Fulvio, Perenzoni, Daniele, Arapitsas, Panagiotis, Marangon, Matteo, Mayr Marangon, Christine, Slaghenaufi, Davide, Ugliano, Maurizio, Versari, Andrea
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Englezos, Vasileios, Mota-Gutierrez, Jatziri, Giacosa, Simone, Río Segade, Susana, Pollon, Matteo, Gambino, Giorgio, Rolle, Luca, Ferrocino, Ilario, Rantsiou, Kalliopi
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A