Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Roland, W.S.U."'
Publikováno v:
World of Food Ingredients, 46-49
ISSUE=June 2021;STARTPAGE=46;ENDPAGE=49;ISSN=15666611;TITLE=World of Food Ingredients
ISSUE=June 2021;STARTPAGE=46;ENDPAGE=49;ISSN=15666611;TITLE=World of Food Ingredients
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7f5a491e223ee25d961df781c7b4ebc2
https://research.wur.nl/en/publications/overcoming-the-salt-challenge-a-new-research-consortium-is-helpin
https://research.wur.nl/en/publications/overcoming-the-salt-challenge-a-new-research-consortium-is-helpin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World of Food Ingredients, 2019(October/November), 128-131
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::f4904020fcb0e4a60db5142fcf9d07cf
https://research.wur.nl/en/publications/opportunities-in-dairy-alternatives
https://research.wur.nl/en/publications/opportunities-in-dairy-alternatives
Publikováno v:
World of Food Ingredients (2017) 10/11
Due to the environmental impact of animal meat such as beef, pork and poultry, a need for alternative protein sources and meat substitutes is growing. Insects seem to provide the optimal alternative.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::156aaf6f511415b2f0829bdd8bfa3791
https://research.wur.nl/en/publications/mealworm-products-with-custom-made-texture
https://research.wur.nl/en/publications/mealworm-products-with-custom-made-texture
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie, 26-28
ISSUE=16;STARTPAGE=26;ENDPAGE=28;ISSN=00427934;TITLE=Voedingsmiddelentechnologie
ISSUE=16;STARTPAGE=26;ENDPAGE=28;ISSN=00427934;TITLE=Voedingsmiddelentechnologie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7d09e8c623d8ec48475c74b236bb5efc
https://research.wur.nl/en/publications/met-insecten-is-zoveel-mogelijk-wageningse-experts-helpen-fabrika
https://research.wur.nl/en/publications/met-insecten-is-zoveel-mogelijk-wageningse-experts-helpen-fabrika
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roland, W.S.U., Gouka, R.J., Gruppen, H., Driesse, M., van Buren, L., Smit, G., Vincken, J.P.
Publikováno v:
PLoS ONE 9 (2014) 4
PLoS ONE, 9(4)
PLoS ONE, 9(4)
Many (dietary) bitter compounds, e.g. flavonoids, activate bitter receptor hTAS2R39 in cell-based assays. Several flavonoids, amongst which some flavanones, are known not to activate this receptor. As certain flavanones are known to mask bitter taste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3b34bc16b40820c2f07de7275f26ea3b
https://research.wur.nl/en/publications/6-methoxyflavanones-as-bitter-taste-receptor-blockers
https://research.wur.nl/en/publications/6-methoxyflavanones-as-bitter-taste-receptor-blockers
Autor:
Roland, W.S.U.
Many flavonoids and isoflavonoids have been associated with beneficial health effects. Therefore, consumption of (iso)flavonoid-rich food products, and enrichment of foods with (iso)flavonoids is becoming increasingly popular. However, several (iso)f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::910445cf9bdac5ce71cacfd1426dac56
https://research.wur.nl/en/publications/intrinsic-bitterness-of-flavonoids-and-isoflavonoids-and-masking-
https://research.wur.nl/en/publications/intrinsic-bitterness-of-flavonoids-and-isoflavonoids-and-masking-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.