Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Rokicka, E."'
Autor:
Michalak, S. S.1 (AUTHOR), Wolny-Rokicka, E.2 (AUTHOR), Nowakowska, E.1 (AUTHOR), Michalak, M.3 (AUTHOR), Gil, L.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Diabetes Research. 10/18/2021, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background Although food allergy has universally been found to impair HRQL, studies have found significant differences in HRQL between countries, even when corrected for differences in perceived disease severity. However, little is known about factor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::c352d187fae351760395a226be4320a1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003828
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003828
Autor:
Cerecedo, I., Zamora, J., Fox, M., Voordouw, J., Plana, N., Rokicka, E., Fernandez-Rivas, M., Vazquez Cortes, S., Reche, M., Fiandor, A., Kowalski, M., Antonides, G., Mugford, M., Frewer, L.J., De la Hoz, B.
Publikováno v:
Journal of Investigational Allergology & Clinical Immunology 24 (2014) 6
Journal of Investigational Allergology & Clinical Immunology, 24(6), 418-424
Journal of Investigational Allergology & Clinical Immunology, 24(6), 418-424
BACKGROUND: Double-blind placebo controlled food (DBPCFC) is the gold standard diagnostic test in food allergy because it minimizes diagnostic bias. OBJECTIVE: To investigate the potential effect of diagnosis on the socioeconomic costs of food allerg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::31f70bfadb0af10ea33c01e0234304bd
https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-double-blind-placebo-controlled-food-challenge-dbpc
https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-double-blind-placebo-controlled-food-challenge-dbpc
Background Food allergy can impair health-related quality of life (HRQL). Food Allergy Quality of Life Questionnaires (FAQLQs) have been developed and validated, including an adult form (FAQLQ-AF). HRQL has not, to date, been measured across differen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::879138522716d499f8289cdfd35d7a52
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003945
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003945
Introduction: Food allergy is a recognized health problem, but little has been reported on its cost for health services. The EuroPrevall project was a European study investigating the patterns, prevalence and socio-economic cost of food allergy. Aims
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::6af831f4bce6303dfea42c8cac249052
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3109363
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3109363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Namysl-Kaletka, A., Wydmanski, J., Tukiendorf, A., Wolny-Rokicka, E., Wzietek, I., Gabrys, D.
Publikováno v:
In Radiotherapy and Oncology April 2016 119 Supplement 1:S600-S600