Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Rojo brillante"'
Autor:
Quaresma Vilhena, Nariane
Tesis por compendio
[ES] En los últimos años España ha experimentado una sobreproducción de caqui, provocando una importante caída del precio y el aumento del desperdicio de fruta. Además, diferentes factores pre y postcosecha, pueden dar
[ES] En los últimos años España ha experimentado una sobreproducción de caqui, provocando una importante caída del precio y el aumento del desperdicio de fruta. Además, diferentes factores pre y postcosecha, pueden dar
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/203088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
electronico
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
There is scarce knowledge on what are the actual water requirements of persimmon trees (Diospyros kaki). Research on this topic is required to better adjust irrigation water supplies to the actual crop water needs. This study aimed to determine the t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::daa7f493dc24ee0e9883cac276def27f
http://hdl.handle.net/10261/284250
http://hdl.handle.net/10261/284250
Publikováno v:
electronico
Persimmon species (Diospyros kaki) was introduced in the Mediterranean in the XVII century. Despite this late introduction, it was very well adapted to the Mediterranean Basin countries and developed different cultivars in Spain, Italy and Greece. In
Publikováno v:
Agronomy; Volume 13; Issue 4; Pages: 1105
electronico
electronico
The nutritional diagnosis of crops is carried out through costly elemental analyses of different plant organs, particularly leaves, in the laboratory. However, visible and near-infrared (Vis-NIR) spectroscopy of unprocessed plant samples has a high p
Autor:
Adelaida Esteban-Muñoz, Silvia Sánchez-Hernández, Cristina Samaniego-Sánchez, Rafael Giménez-Martínez, Manuel Olalla-Herrera
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 1, p 31 (2020)
Background: phenolic compounds are bioactive chemical species derived from fruits and vegetables, with a plethora of healthy properties. In recent years, there has been a growing interest in persimmon (Diospyros kaki L.f.) due to the presence of many
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c92a59dc7306407295832428efe63197
Autor:
Orobal Ubeda, David
[ES] El caqui llegó a transformar el panorama frutícola la Comunidad Valenciana, sin embargo, están surgiendo diferentes problemas y amenazas que frenan las nuevas plantaciones e incluso hay parcelas que se están abandonando. El objetivo principa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1560::d310e652753e207efdc7240b8db9b441
https://hdl.handle.net/10251/191055
https://hdl.handle.net/10251/191055
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1, p 101 (2020)
Drying characteristics of persimmon, cv. “Rojo Brillante”, slabs were experimentally determined in a hot air convective drier at drying temperatures of 45, 50, 55, 60, and 65 °C at a fixed air velocity of 2.3 m/s. It was observed that the drying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e56fa6a2e62c4231bd2986e33a1fe05c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.