Zobrazeno 1 - 10
of 514
pro vyhledávání: '"Rohm H."'
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 11, Iss 1, Pp 19-25 (2001)
Laboratory-scale experiments were carried out to explore the influence of the composition of the fat phase on mechanical and rheological properties of processed model cheeses. Cheeses made from caseinates, emulsifying salts and a milk fat fraction li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5420a8c90f349978812fa88ce0fd65a
Autor:
Sankowski, L.V., Morales-Medina, R., Fula Arguello, C., Reißner, A.-M., Struck, S., Rohm, H., Drusch, S., Brückner-Gühmann, M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part B
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2019 113:108-117
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2016 188:13-20
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2016 178:145-150
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2016 169:272-277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Wear 15 March 2013 300(1-2):38-43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.