Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Rohil S"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 675 (2023)
Defatted green microalgae Nannochloropsis oceanica (DGM) is a rich source of bioavailable iron. However, its use in foods results in unacceptable color and taste development. Therefore, the purpose of this study was to investigate strategies to enhan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/360480efab27435dae715968962528e8
Autor:
Li, Peilong, Huang, Hao, Fang, Yuan, Wang, Yu, No, Da Som, Bhatnagar, Rohil S., Abbaspourrad, Alireza
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 November 2023 676 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manoj Kumar, Rohil Saraf, Shishir Kumar Behera, Raja Das, Mansi Aliveli, Arindam Sinharoy, Eldon R. Rene, Ravi Krishnaiah, Kannan Pakshirajan
Publikováno v:
Case Studies in Chemical and Environmental Engineering, Vol 10, Iss , Pp 100793- (2024)
The performance of a packed bed reactor (PBR) containing immobilized sulphate reducing bacteria for sulphate removal from wastewater, utilizing carbon monoxide (CO) as the sole electron donor, is demonstrated. The performance of the PBR system in ter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e460890d57914486be075584ef55f640
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 13, Iss 3538, p 3538 (2021)
Nutrients, Vol 13, Iss 3538, p 3538 (2021)
While rates of malnutrition have declined over the last decade in India due to successful government interventions, the prevalence of anemia remains high. Staple foods provide almost 70% of the daily iron intake. As staple foods are a rich source of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The buffer used for extraction (Tris HCl, 50 mM, pH 7.6) would promote protein precipitation [1]. Since the microalgae used in this study was defatted, majority of the lipid or lipid-soluble compounds were likely extracted during biofuel production.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7447b7356d9aa5de0580094ee85443e0
Autor:
Neil D. Almeida, MD, Rohil Shekher, MD, Abigail Pepin, MD, Tyler V. Schrand, BS, Victor Goulenko, MD, Anurag K. Singh, MD, Simon Fung-Kee-Fung, MD
Publikováno v:
Advances in Radiation Oncology, Vol 9, Iss 7, Pp 101505- (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a95c8abffc384be681aaaa517770baed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xin Gen Lei, Rohil S. Bhatnagar, Meghan L. Manor, Rebecca L. Schwartz, Theodore J. Derksen, Jonggun Kim, Carol A. Roneker
Publikováno v:
Algal Research. 26:409-414
Three experiments were conduct to determine potentials of two types of defatted green microalgae (DGM) as a main source of dietary iron (Fe) and(or) a dual source of dietary iron (Fe) and protein for humans using a weanling pig model. In Experiment I