Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"Rogelj, I."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2015 98(4):2114-2128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pogacic, T, Samarija, D, Corich, Viviana, Dandrea, M, Kagkli, D, Giacomini, Alessio, Andrej, A, Majheni, A, Rogelj, I.
Karakacanski skakutanac is an artisanal fresh sheep cheese produced on a small scale in a limited area of eastern Croatia. It is manufactured from unrefrigerated raw sheep milk immediately after milking, without the addition of starter culture, and c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fdb278d3d5614f02f86e0de924c87eb4
https://doi.org/10.1051/dst/2010004
https://doi.org/10.1051/dst/2010004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology, 6, 63, 705-714
Lactobacillus gasseri LF221, an isolate from the feces of a child, produces two bacteriocins. Standard procedures for molecular techniques were used to locate, clone and sequence the fragments of LF221 chromosomal DNA carrying the acidocin LF221 A an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0fe45a6bce04d9b5f325dd31a336379b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1c70b92f-6e8c-40ee-b2e1-ec7e4b7f48d3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1c70b92f-6e8c-40ee-b2e1-ec7e4b7f48d3
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2018, Vol. 9 Issue: 3 p515-525, 11p
Publikováno v:
Proceedings of the EuroResidue IV Conference, Veldhoven, The Netherlands
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fdf10d03d2b367861c7e459bbac6f2d5
https://research.wur.nl/en/publications/residues-of-ivermectin-in-sheep-milk-products
https://research.wur.nl/en/publications/residues-of-ivermectin-in-sheep-milk-products
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.