Zobrazeno 1 - 10
of 2 058
pro vyhledávání: '"Rodriguez Ma"'
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 18, Pp 1721-1722 (2023)
Johnson J, Rodriguez MA, Al Snih S. Clin Interv Aging. 2020;15:1665–1674. Page 1666, Introduction, left column, fourth paragraph, the text “The Life-Space at Home (LSH), published in 2013 by Hashidate et al,9 providing a measure of mobility among
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24313c54d2d84fd7b038fe3e9b0cc4ce
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 15, Pp 1665-1674 (2020)
Jason Johnson,1 Martin A Rodriguez,2 Soham Al Snih1– 3 1Division of Rehabilitation Sciences/School of Health Professions, The University of Texas Medical Branch, Galveston, TX, USA; 2Sealy Center on Aging, The University of Texas Medical Branch, Ga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89c5d45fcf78436d902d1d73007e125d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Structures June 2023 52:854-867
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez Rodríguez, Ma. Teresa, Cano de la Cuerda, Roberto, Collado Vázquez, Susana, Martín Casas, Patricia
En los últimos años se han venido desarrollando tecnologías para proporcionar al paciente neurológico los elementos clave de un adecuado programa de neurorrehabilitación, y se han constituido como posibles medidas coadyuvantes del tratamiento. E
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olveira-Bouzas, Vanesa, Pita-Calvo, Consuelo, Lourdes Vázquez-Odériz, Mª, Ángeles Romero-Rodríguez, Mª
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2021 364