Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rodrigues, Tamires de Souza"'
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-08-13T14:50:41Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2013-08-01Bitstream added on 2014-08-13T18:01:02Z : No. of bitstreams: 1 000748676_20141201.pdf: 648976 bytes, checksum: fb2573bc13e7c8417768f11885a8028
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/108502
Autor:
Rodrigues, Tamires de Souza.
Orientador: Clélia Akiko Hiruma-Lima
Coorientador: Lúcia Regina Machado da Rocha
Banca: Rosana Gonçalves Rodrigues-das-Dôres
Banca: Maria José Ales da Rocha
Doença ulcerosa péptica, que engloba úlceras gástricas e duodena
Coorientador: Lúcia Regina Machado da Rocha
Banca: Rosana Gonçalves Rodrigues-das-Dôres
Banca: Maria José Ales da Rocha
Doença ulcerosa péptica, que engloba úlceras gástricas e duodena
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/108502
Autor:
Rodrigues, Tamires de Souza, Lins, João Travassos, Cattem, Marcus Vinicius, Jardim, Vinicius Carvalho, Buckeridge, Marcos Silveira, Grossi-de-Sá, Maria Fátima, Reinert, Fernanda, Alves-Ferreira, Márcio
Publikováno v:
In Biotechnology Research and Innovation 2019 3 Supplement 1:42-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vieira Júnior, Gerardo M.1,2 gerardovieira@yahoo.com.br, da Rocha, Cláudia Quintino2,3, Rodrigues, Tamires de Souza4, Hiruma-Lima, Clélia Akiko4, Vilegas, Wagner2,3
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2017, Vol. 214, p745-745. 1p.