Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Rodrigues, Sandra S. Q."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 2 consumers
- 2 feeding
- 2 health
- 2 lipids
- 2 meat products
- 2 meat quality
- 2 new technology
- 2 nitrites
- 2 processing
- 2 salts
- 2 sensory perception
- 2 sustainability
- 1 chicken nuggets
- 1 climate-change
- 1 cold-plasma technology
- 1 color of meat
- 1 colorectal-cancer
- 1 dry-cured ham
- 1 drying methods
- 1 essential oils
- 1 flavor
- 1 food safety
- 1 high-pressure
- 1 impact
- 1 l-histidine
- 1 meat
- 1 meat texture
- 1 nutritional value
- 1 omega-3 fatty acids
- 1 parameters
- 1 partial replacement
- 1 performance
- 1 power ultrasound
- 1 processed meat
- 1 product improvement
- 1 products
- 1 reduction
- 1 replacement
- 1 sensory properties
- 1 sodium reduction
- 1 supplementation
- 1 vitamin-e
- 1 well-being