Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Rodrigues, Patrícia M."'
Autor:
Calero, Victor1 (AUTHOR), Rodrigues, Patrícia M.1 (AUTHOR), Dias, Tiago1,2 (AUTHOR), Ainla, Alar1 (AUTHOR) alar.ainla@inl.int, Vilaça, Adriana1 (AUTHOR), Pastrana, Lorenzo1 (AUTHOR), Xavier, Miguel1 (AUTHOR) miguel.xavier@inl.int, Gonçalves, Catarina1 (AUTHOR) catarina.goncalves@inl.int
Publikováno v:
Scientific Reports. 5/24/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carnero Bastián, Radziunas-Salinas Yago, Rodiño-Janeiro Bruno K., Rodrigues Patrícia M., Ainla Alar, Xavier Miguel, Diéguez Lorena, Flores-Arias María Teresa
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 309, p 10007 (2024)
Motivated by the need for improved platforms in biomedical research, this study addresses challenges associated with traditional Ussing chamber systems, widely used in studying biological barriers like the epithelial barrier of the gut. These challen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23179dcd39a94d8b8b0f46ab39c84d6d
Autor:
Silva-Carvalho, Ricardo, Rodrigues, Patrícia M., Martins, Daniela, Rodrigues, Ana Cristina, Sampaio, Paula, Dourado, Fernando, Gonçalves, Catarina, Gama, Miguel
Publikováno v:
Biomacromolecules; 10/14/2024, Vol. 25 Issue 10, p6748-6761, 14p
Autor:
Silva-Carvalho, Ricardo, Rodrigues, Patrícia M., Martins, Daniela, Rodrigues, Ana Cristina, Sampaio, Paula, Dourado, Fernando, Gonçalves, Catarina, Gama, Miguel
Publikováno v:
Biomacromolecules; October 2024, Vol. 25 Issue: 10 p6748-6761, 14p
Autor:
Xavier, Miguel, Parente, Inês A., Rodrigues, Patrícia M., Cerqueira, Miguel A., Pastrana, Lorenzo, Gonçalves, Catarina
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2021 109:593-607
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xavier, Miguel, Parente, Inês A., Rodrigues, Patrícia M., Cerqueira, Miguel A., Pastrana, Lorenzo, Gonçalves, Catarina
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2022 129:674-674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.