Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Rodrigues, Luiz Roberto Saldanha"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva Vale, Alexander, Balla, Gabriel, Rodrigues, Luiz Roberto Saldanha, de Carvalho Neto, Dão Pedro, Soccol, Carlos Ricardo, de Melo Pereira, Gilberto Vinícius
Publikováno v:
Foods; Jan2023, Vol. 12 Issue 1, p37, 20p
Autor:
da Silva Vale A; Department of Bioprocess Engineering and Biotechnology, Federal University of Paraná (UFPR), Curitiba 81531-980, PR, Brazil., Balla G; Department of Bioprocess Engineering and Biotechnology, Federal University of Paraná (UFPR), Curitiba 81531-980, PR, Brazil., Rodrigues LRS; Department of Bioprocess Engineering and Biotechnology, Federal University of Paraná (UFPR), Curitiba 81531-980, PR, Brazil., de Carvalho Neto DP; Federal Institute of Education, Science and Technology of Paraná (IFPR), Londrina 86041-120, PR, Brazil., Soccol CR; Department of Bioprocess Engineering and Biotechnology, Federal University of Paraná (UFPR), Curitiba 81531-980, PR, Brazil., de Melo Pereira GV; Department of Bioprocess Engineering and Biotechnology, Federal University of Paraná (UFPR), Curitiba 81531-980, PR, Brazil.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 22; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 22.