Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Rodrigues, Luiz José"'
Proteome and metabolome of Caryocar brasiliense camb. fruit and their interaction during development
Autor:
da Costa, Carlos Alexandre Rocha, do Nascimento, Sidney Vasconcelos, da Silva Valadares, Rafael Borges, da Silva, Luíz Guilherme Malaquias, Machado, Gilson Gustavo Lucinda, da Costa, Isa Rebecca Chagas, Nahon, Sayure Mariana Raad, Rodrigues, Luiz José, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
da Costa, Carlos Alexandre Rocha, do Nascimento, Sidney Vasconcelos, Valadares, Rafael Borges da Silva, da Silva, Luíz Guilherme Malaquias, Machado, Gilson Gustavo Lucinda, Cavalcante, Alice de Paula de Sousa, Nahon, Sayure Mariana Raad, Ribeiro, Carlos Henrique Milagres, Souza, Grécia de Andrade, Rodrigues, Luiz José, Carvalho, Elisangela Elena Nunes, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 January 2025 339
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Costa, Carlos Alexandre Rocha, Machado, Gilson Gustavo Lucinda, Rodrigues, Luiz José, de Barros, Hanna Elisia Araújo, Natarelli, Caio Vinicius Lima, Boas, Eduardo Valério de Barros Vilas
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2023 321
Autor:
Tomas, Maria da Graca, Rodrigues, Luiz Jose, Almeida Lobo, Francisco de, Takeuchi, Katiuchia Pereira, de Paula, Nelio Ranieli Ferreira, Pinto, Daniella Moreira, Nhantumbo, Nascimento, Pizzatto, Mariana, Oualmakran, Youssef, Machado, Gilson Gustavo Lucinda, Boas, Eduardo Valerio de Barros Vilas
Publikováno v:
In South African Journal of Botany March 2023 154:88-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guimarães, Ana Clara Garcia, de Souza Gomes, Marcos, Zacaroni Lima, Lidiany Mendonça, Sales, Priscila Ferreira, da Cunha, Mariana Crivelari, Rodrigues, Luiz José, de Barros, Hanna Elisia Araújo, Pires, Caroline Roberta Freitas, dos Santos, Viviane Ferreira, Lima Natarelli, Caio Vinicius, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2023, Vol. 17 Issue 3, p2095-2106, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigues, Luiz José, Paula, Nélio Ranieli Ferreira de, Pinto, Daniella Moreira, Ferreira, Eric Batista, Piccoli, Roberta Hilsdorf, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e315101522628
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e315101522628
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e315101522628
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e315101522628
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e315101522628
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was to evaluate the efficiency of sanitizers sodium hypochlorite (NaClO), hydrogen peroxide (H2O2) and sodium dichloroisocyanurate (NaDCC) in microbial reduction and their influence on the sensory quality of minimally proce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bb8309e3271c08fab432b10f0d75dad0
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22628
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22628