Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Rodrigo-Garcia J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munoz-Bernal, Ó.A., de la Rosa, L.A., Rodrigo-Garcia, J., Martinez-Ruiz, N.R., Sáyago-Ayerdi, S., Rodriguez, L., Fuentes, E., Palomo, I., Alvarez-Parrilla, E.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 42, Issue: 1, Pages: 77-90, Published: 2021
Red wines and their grape pomaces are important sources of phenolic compounds. Inhibition of platelet aggregation is one of the mechanisms proposed for cardioprotective effect of phenolic compounds from wine and grape pomace; however, phenolic conten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::6054c793fd5346cbb58e6a205da77b73
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042021000100009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042021000100009&lng=en&tlng=en
Autor:
Munoz-Bernal, Ó.A., Coria-Oliveros, A.J., Vazquez-Flores, A.A., de la Rosa, L.A., Núnez-Gastélum, J.A., Rodrigo-Garcia, J., Ayala-Zavala, J.F., Alvarez-Parrilla, E.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 41, Issue: 1, Pages: 72-82, Published: 2020
The phenolic compound profile and content of red wines are modified during the maceration-fermentation process by several factors that alter the extractability of the compounds and by reactions that phenolic compounds undergo, and can be directly rel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::765074299106223e405a2fb04e5f345d
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042020000100007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042020000100007&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.