Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Rodrigo P. Monteiro"'
Autor:
Ana L. Costa, Rodrigo P. Monteiro, Paulo D. Nunes Barradas, Simone C. R. Ferreira, Carla Cunha, Ana C. Gomes, Isabel S. Gonçalves, J. Sérgio Seixas de Melo, Martyn Pillinger
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 10 (2022)
A ketodiacid, 4,4′-dicarboxylate-dicumyl ketone (3), has been intercalated into a Zn, Al layered double hydroxide (LDH) by a coprecipitation synthesis strategy. The structure and chemical composition of the resultant hybrid material (LDH-KDA3) were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0f4a7a357f84c9084d68a382b4869e8
Autor:
Rodrigo Bentes Monteiro
Publikováno v:
Topoi, Vol 22, Iss 47, Pp 576-581 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78f57b71df7b40479491035d85157b77
Autor:
João César de Freitas Fonseca, José Newton Garcia de Araújo, Carlos Eduardo Carrusca Vieira, Rodrigo Padrini Monteiro
Publikováno v:
Communiquer, Vol 30, Pp 105-125 (2020)
In this article, the preliminary results of an intervention research in an iron ore extraction company are discussed. The company required the individual development of cable excavator operators in order to increase their productivity. As an alternat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be2879e9e36540a688da396a9a3b4ff1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Regilda Saraiva dos Reis Moreira-Araújo, Iuska Grazielle Macêdo de Sousa, Rodrigo Barbosa Monteiro Cavalcante, Marcelo Antônio Morgano, Marcos Antônio da Mota Araújo
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 52, Iss 2 (2021)
ABSTRACT This work aimed to elaborate a cereal bar with whole cowpea flour, cashew nuts and bananas raisin and evaluate their acceptance and chemical composition. Three formulations were developed, B1 with 5.25% cowpea, B2 7.5% and B3 with 15%. Senso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cbd6d5e93bf41dcbe788f93978ce7ea
Autor:
RODRIGO BARBOSA MONTEIRO CAVALCANTE, MARCOS ANTÔNIO DA MOTA ARAÚJO, MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, REGILDA SARAIVA DOS REIS MOREIRA-ARAÚJO
Publikováno v:
Revista Caatinga, Vol 30, Iss 4, Pp 1050-1058 (2017)
This study aimed to determine the effect of cooking on the centesimal compositions, the content of bioactive compounds, and antioxidant activities in beans of the cowpea cultivars. The beans were cooked without soaking (1:5 w/v) in a pressure cooker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaf271aa6f85405195f855b61d87b9d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigo Barbosa Monteiro Cavalcante, Marcelo Antônio Morgano, Kaesel Jackson Damasceno e Silva, Maurisrael de Moura Rocha, Marcos Antônio da Mota Araújo, Regilda Saraiva dos Reis Moreira-Araújo
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 40, Iss 1, Pp 97-103 (2016)
ABSTRACT The development and enrichment of food are of great importance not only for the industry but also to improve the population's nutrition, where you can create new products or optimize existing ones. The consumption of fortified products in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f8c51256d2431784d0571824d90881
Publikováno v:
BAR: Brazilian Administration Review, Vol 13, Iss 1, Pp 98-119 (2016)
In sales, working together as a team for achieving individual performance is a relevant element. In this paper, we suggest a theoretical framework that analyzes the impact of team potency on subjective performance, according to two mechanisms: self
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8df5b11afadb4bc3b112d5c6e7b8ccf5