Zobrazeno 1 - 10
of 733
pro vyhledávání: '"Rodríguez-Miranda J"'
Autor:
Cabal-Prieto A; Tecnológico Nacional de México/Campus Huatusco, Veracruz, Mexico., Sánchez-Arellano L; Tecnológico Nacional de México/Campus Huatusco, Veracruz, Mexico., Herrera-Corredor JA; Colegio de Postgraduados, Campus Córdoba, Veracruz, Mexico., Oney-Montalvo JE; Tecnológico Nacional de México/Campus Calkini, Campeche, Mexico., Can-Herrera LA; Tecnológico Nacional de México/Campus Calkini, Campeche, Mexico., Castillo-Zamudio RI; Colegio de Postgraduados, Campus Veracruz, Veracruz, Mexico., Hernández-Arzaba JC; Colegio de Postgraduados, Campus Córdoba, Veracruz, Mexico., Rodríguez-Miranda J; Tecnológico Nacional de México/Campus Tuxtepec, Oaxaca, Mexico., Prinyawiwatkul W; School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana State University Agricultural Center, Baton Rouge, Louisiana, USA., Valdivia-Sánchez J; Tecnológico Nacional de México/Campus Zongolica, Veracruz, Mexico., Hernández-Chaparro NL; Tecnológico Nacional de México/Campus Zongolica, Veracruz, Mexico., Ramírez-Rivera EJ; Tecnológico Nacional de México/Campus Zongolica, Veracruz, Mexico.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2024 Oct; Vol. 55 (5), pp. e12865.
Autor:
Herman-Lara E; Tecnológico Nacional de México Campus, Tuxtepec, Calzada Victor Bravo Ahuja, No. 561, Col. Predio el Paraíso, San Juan Bautista Tuxtepec 68350, Oaxaca, Mexico., Rodríguez-Miranda J; Tecnológico Nacional de México Campus, Tuxtepec, Calzada Victor Bravo Ahuja, No. 561, Col. Predio el Paraíso, San Juan Bautista Tuxtepec 68350, Oaxaca, Mexico., Ávila-Manrique S; Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autónoma de Madrid (CEI, UAM-CSIC), 28049 Madrid, Spain., Dorado-López C; Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autónoma de Madrid (CEI, UAM-CSIC), 28049 Madrid, Spain., Villalva M; Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autónoma de Madrid (CEI, UAM-CSIC), 28049 Madrid, Spain., Jaime L; Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autónoma de Madrid (CEI, UAM-CSIC), 28049 Madrid, Spain., Santoyo S; Institute of Food Science Research (CIAL), Universidad Autónoma de Madrid (CEI, UAM-CSIC), 28049 Madrid, Spain., Martínez-Sánchez CE; Tecnológico Nacional de México Campus, Tuxtepec, Calzada Victor Bravo Ahuja, No. 561, Col. Predio el Paraíso, San Juan Bautista Tuxtepec 68350, Oaxaca, Mexico.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Aug 27; Vol. 13 (17). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 27.
Autor:
Vivar-Vera MA; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México., Navarro-Cortez RO; Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Instituto de Ciencias Agropecuarias, Área Académica de Ingeniería Agroindustrial y Alimentos, Hidalgo, México., Hernández-Santos B; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México., Ramírez-Rivera EJ; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Zongolica, Veracruz, México., Torruco-Uco JG; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México., Ramírez-Figueroa E; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México., Amador-Mendoza A; Instituto de Agroingeniería, Universidad del Papaloapan, Loma Bonita, México., Cruz-Cabrera I; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México., Rodríguez-Miranda J; Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Tuxtepec, Oaxaca, México.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2023 Sep; Vol. 88 (9), pp. 3820-3838. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez-Miranda, J., Ruiz-López, I.I., Herman-Lara, E., Martínez-Sánchez, C.E., Delgado-Licon, E., Vivar-Vera, M.A.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(3):673-680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez-Miranda, J.1,2, Gomez-Aldapa, C. A.3, Castro-Rosas, J.3, Ramírez-Wong, B.4, Vivar-Vera, M. A.2, Morales-Rosas, I.4, Medrano-Roldan, H.1, Delgado, E.1 edelgad@itdposgrado-bioquimica.com.mx
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2014, Vol. 26 Issue 8, p659-671. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.