Zobrazeno 1 - 10
of 590
pro vyhledávání: '"Rodríguez Patino"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2021 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Corzo-Martínez, Marta, Moreno, F. Javier, Villamiel, Mar, Rodríguez Patino, Juan M., Carrera Sánchez, Cecilio
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2017 66:16-26
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 January 2015 465:1-10
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2014 35:189-197
Autor:
Pizones Ruiz-Henestrosa, Víctor M., Martinez, María J., Carrera Sánchez, Cecilio, Rodríguez Patino, Juan M., Pilosof, Ana M.R.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2014 35:106-114
Autor:
Martinez, María J., Pizones Ruiz-Henestrosa, Víctor M., Carrera Sánchez, Cecilio, Rodríguez Patino, Juan M., Pilosof, Ana M.R.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2013 33(1):48-57
Publikováno v:
Biophysical chemistry. 291
The interfacial and foaming properties of two conjugates obtained by Maillard reaction was determinate, at heating times of 36 and 60 h. The effect of covalent interaction between β-lactoglobulin (β-Lg) and two dextran molecular weights (10 and 20
Autor:
Corzo-Martínez, Marta, Carrera-Sánchez, Cecilio, Villamiel, Mar, Rodríguez-Patino, Juan M., Moreno, F. Javier
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2012 113(3):461-470
Autor:
Perez, Adrián A., Sánchez, Cecilio Carrera, Rodríguez Patino, Juan M., Rubiolo, Amelia C., Santiago, Liliana G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2012 113(1):53-60