Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Rodríguez, Gustavo R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spetale, Flavio E., Murillo, Javier, Vazquez, Dana V., Cacchiarelli, Paolo, Rodríguez, Gustavo R., Tapia, Elizabeth
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture June 2020 173
Autor:
Velderrain-Rodríguez, Gustavo R., Acevedo-Fani, Alejandra, González-Aguilar, Gustavo A., Martín-Belloso, Olga
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2019 56:65-73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mercado-Mercado, Gilberto, Blancas-Benitez, Francisco J., Velderrain-Rodríguez, Gustavo R., Montalvo-González, Efigenia, González-Aguilar, Gustavo A., Alvarez-Parrilla, Emilio, Sáyago-Ayerdi, Sonia G. *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2015 18 Part A:171-181
Autor:
Sun, Liang, Rodriguez, Gustavo R., Clevenger, Josh P., Illa-Berenguer, Eudald, Lin, Jinshan, Blakeslee, Joshua J., Liu, Wenli, Fei, Zhangjun, Wijeratne, Asela, Meulia, Tea, van der Knaap, Esther
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2015 Jan 01. 66(20), 6471-6482.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26390468
Autor:
Velderrain‐Rodríguez, Gustavo R.1 (AUTHOR), Salmerón‐Ruiz, Mayra L.2 (AUTHOR), González‐Aguilar, Gustavo A.2 (AUTHOR), Martín‐Belloso, Olga1 (AUTHOR), Soliva‐Fortuny, Robert1 (AUTHOR) rsoliva@tecal.udl.cat
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2021, Vol. 45 Issue 3, p1-9. 9p.