Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Rochette, Isabelle"'
Autor:
Ashagrie, Henok, Baye, Kaleab, Guibert, Benjamin, Rochette, Isabelle, Tisseyre, Pierre, Humblot, Christèle
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2025 426
Autor:
Ashagrie, Henok, Baye, Kaleab, Guibert, Benjamin, Seyoum, Yohannes, Rochette, Isabelle, Humblot, Christèle
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Autor:
Summo, Carmine, De Angelis, Davide, Rochette, Isabelle, Mouquet-Rivier, Claire, Pasqualone, Antonella
Publikováno v:
In Heliyon March 2019 5(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baye, Kaleab, Guyot, Jean-Pierre, Icard-Vernière, Christèle, Rochette, Isabelle, Mouquet-Rivier, Claire
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2015 174:60-67
Autor:
Baye, Kaleab, Mouquet-Rivier, Claire, Icard-Vernière, Christèle, Rochette, Isabelle, Guyot, Jean-Pierre
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2013 138(1):430-436
Autor:
Nguyen, Thi Thanh Thuy, Guyot, Jean-Pierre, Icard-Vernière, Christèle, Rochette, Isabelle, Loiseau, Gérard
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(4):1288-1295
Autor:
Nguyen, Thi Thanh Thuy, Loiseau, Gérard, Icard-Vernière, Christèle, Rochette, Isabelle, Trèche, Serge, Guyot, Jean-Pierre
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(2):623-631
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Taylor & Francis, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition 5 (70), 551-561. (2019)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Taylor & Francis, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
International Journal of Food Sciences and Nutrition 5 (70), 551-561. (2019)
International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2019, 70 (5), pp.551-561. ⟨10.1080/09637486.2018.1544229⟩
The effects of soaking and cooking on soluble sugars, alpha-galacto-oligosaccharides (alpha-GOS) and soluble dietary fibres (SDF) and insoluble dietary fibres (IDF) were assessed in five legumes (lentil, chickpea, fenugreek, faba bean and Egyptian fa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c440eedc982e39ec634b2d3e623c2ce3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02310096
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02310096
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.