Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Rocha Parra"'
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Sep2023, Vol. 58 Issue 9, p4899-4910, 12p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology.
Autor:
David Garcia-Burgos, Luciana León Bianchi, María Clara Zamora, Fernando Gentico, Diego Rocha-Parra
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 56:3876-3884
Autor:
Coletto, Mauricio M, Bongiovani, Natalia S, A Felipe, Rocha Parra, Iturmendi, Facundo, Laiglecia, Juan I, Colin, Ivana, Schwindt, Virginia A Cardoso, Uthurry, Carlos, Voget, Claudio E
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::167aef9f8ca210ff6e205026b36b1805
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 4, p 842 (2018)
Red wine polyphenols are known for their implications for human health protection, although they suffer from high instability. For this reason, a red wine powder was prepared by freeze-drying encapsulation in maltodextrin/arabic gum matrix, and its c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1682b0480d8b448493a79f82d332508d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.