Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Rocha, Filomena"'
Autor:
Pinela, José, Montoya, César, Martins, Valter, Nunes, Maria Eugénia, Rocha, Filomena, Lopes, Violeta Rolim, Barata, Ana Maria, Carvalho, Ana Maria, Ferreira, Isabel C.F.R., Barros, Lillian
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 April 2023 313
Autor:
Añibarro-Ortega, Mikel, Pinela, José, Ćirić, Ana, Martins, Valter, Rocha, Filomena, Soković, Marina D., Barata, Ana Maria, Carvalho, Ana Maria, Barros, Lillian, Ferreira, Isabel C.F.R.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2020 124:307-319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raggi, Lorenzo, Pacicco, C., Luca, Caproni, Leonardo, Álvarez-Muñiz, Clara, Annamaa, Külli, Barata, M., Ana, Batir-Rusu, Diana, Díez, J., María, Heinonen, Maarit, Holubec, Vojtěch, Kell, Shelagh, Kutnjak, Hrvoje, Maierhofer, Helene, Poulsen, Gert, Prohens, Jaime, Ralli, Parthenopi, Rocha, Filomena, Teso María, L., Rubio, Sandru, Dan, Santamaria, Pietro, Sensen, Sarah, Shoemark, Olivia, Soler, Salvador, Străjeru, Silvia, Thormann, Imke, Weibull, Jens, Maxted, Nigel, Negri, Valeria
During the last century, the progressive substitution of landraces with modern, high yielding varieties, led to a dramatic reduction of in situ conserved crop diversity in Europe. Nowadays there is limited and scattered information on where landraces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3a52644150a29c7610b69d3840f6f3f8
http://hdl.handle.net/11391/1505553
http://hdl.handle.net/11391/1505553
Autor:
Farinha, Noemia, Barata, Ana Maria, Figueiredo, Ana C, Lopes, Violeta Rolim, Póvoa, Orlanda, C Serrano, Rocha, Filomena, M. Paulo, E. Lopes, Gaspar, Carlos, M.P. Figueiredo, F. Rodrigues, L. Conceição, M. Churra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e2fa32fef69efa7bd2104bfe11662025
Autor:
Añibarro-Ortega, Mikel, Pinela, José, Ćirić, Ana, Rocha, Filomena, Barata, Ana Maria, Soković, Marina, Carvalho, Ana Maria, Ferreira, Isabel C.F.R., Barros, Lillian
Table tomato (Solanum lycopersicum L.) is highly consumed worldwide and its annual production generates a considerable amount of plant by-products [1]. Although tomatoes are well-known for their composition in nutrients and bioactive compounds [2,3],
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::94ee39cd1bcf024cc95537d52aa6767b
http://hdl.handle.net/10198/24840
http://hdl.handle.net/10198/24840
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2017, Vol. 63 Issue 2, p25-38. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.