Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Roch, Léa"'
Autor:
Roch, Léa
Le marché mondial des fruits représente des centaines de milliards d’euro par an et l’amélioration de la qualité organoleptique et nutritionnelle des fruits est l’un des principaux objectifs de ces dernières années. Le métabolisme primai
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018BORD0457/document
Autor:
Beauvoit, Bertrand, Belouah, Isma, Bertin, Nadia, Cakpo, Coffi Belmys, Colombié, Sophie, Dai, Zhanwu, Gautier, Hélène, Génard, Michel, Moing, Annick, Roch, Léa, Vercambre, Gilles, Gibon, Yves
Publikováno v:
Annals of Botany, 2018 Jul 01. 122(1), 1-21.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26527289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deborde, Catherine, Moing, Annick, Roch, Léa, Jacob, Daniel, Rolin, Dominique, Giraudeau, Patrick
Publikováno v:
In Progress in Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy November 2017 102-103:61-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martias, Cécile, Gatien, Julie, Roch, Léa, Baroukh, Nadine, Mavel, Sylvie, Lefèvre, Antoine, Montigny, Frédéric, Schibler, Laurent, Emond, Patrick, Nadal-Desbarats, Lydie
Publikováno v:
Metabolites, Vol 11, Iss 681, p 681 (2021)
Metabolites
Volume 11
Issue 10
Metabolites
Volume 11
Issue 10
Metabolomics has been increasingly used in animal and food sciences. Animal health is one of the most important factor that can also alter animal integrity and welfare. Some studies have already investigated the link between health and metabolic prof
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roch, Léa, Prigent, Sylvain, Klose, Holger, Cakpo, Coffi-Belmys, Beauvoit, Bertrand, Deborde, Catherine, Fouillen, Laetitia, van Delft, Pierre, Jacob, Daniel, Usadel, Björn, Dai, Zhanwu, Génard, Michel, Vercambre, Gilles, Colombié, Sophie, Moing, Annick, Gibon, Yves
Publikováno v:
The journal of experimental botany 71(19), 5823-5836 (2020). doi:10.1093/jxb/eraa302
Journal of Experimental Botany
Journal of Experimental Botany, Oxford University Press (OUP), 2020, 71 (19), pp.5823-5836. ⟨10.1093/jxb/eraa302⟩
Journal of Experimental Botany
Journal of Experimental Botany, Oxford University Press (OUP), 2020, 71 (19), pp.5823-5836. ⟨10.1093/jxb/eraa302⟩
A comparison of eight fruit species (herbaceous, vines, and trees) throughout their development shows that biomass composition and fruit relative growth rate are closely linked.
Fleshy fruits are very varied, whether in terms of their compositio
Fleshy fruits are very varied, whether in terms of their compositio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::c2a0cdbc5e22e7efd622d01b3dc31331
https://juser.fz-juelich.de/record/891359
https://juser.fz-juelich.de/record/891359