Zobrazeno 1 - 10
of 487
pro vyhledávání: '"Rocculi P"'
Autor:
Tappi Silvia, Mannozzi Cinzia, Tylewicz Urszula, Romani Santina, Rosa Dalla Marco, Rocculi Pietro
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 19, Iss 5, Pp 219-223 (2015)
The aim of this work was to evaluate the influence of the ripening stage on three fresh-cut fruit (apple, kiwifruit and melon) in terms of quality and tissue metabolism, during accelerated storage (AS) in controlled conditions. For this purpose, two
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13d1e10889ef427e836f63a906c87626
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 17, Iss 4, Pp 158-162 (2013)
Nonthermal techniques for fruit processing can be a good alternative to heat required methods, in order to produce minimally processed fruit and vegetables. This work presents the state of the art of some applications of osmotic dehydration (OD), vac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4489f8fcd4ad40b490fd031db991cded
Autor:
Tappi Silvia, Tylewicz Urszula, Cocci Emiliano, Romani Santina, Rosa Dalla Marco, Rocculi Pietro
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 17, Iss 4, Pp 149-153 (2013)
The aim of this work was to evaluate the influence of the ripening stage on fresh-cut kiwifruit tissues in terms of quality and tissue metabolism, during accelerated storage (AS) in controlled conditions. For this purpose three different ripening sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0874b95d27942e48802c546c2fee4e8
Autor:
Rosa Dalla Marco, Tylewicz Urszula, Panarese Valentina, Laghi Luca, Pisi Annamaria, Santagapita Patricio, Rocculi Pietro
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 15, Iss 3, Pp 113-117 (2011)
This paper presents the results of the comparison of different analytical techniques (Differential Scanning Calorimetry - DSC, Low Field Nuclear Magnetic Resonance - LF-NMR, Light Microscopy - LM and Transmission Electron Microscopy - TEM) in order t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19a3039b63584ccead784714c80f499f
Autor:
Giacomo Braschi, Joel Armando Njieukam, Davide Gottardi, Jessica Genovese, Urszula Tylewicz, Francesca Patrignani, Pietro Rocculi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e32342- (2024)
This study investigates the potential of yacon (Smallanthus sonchifolius) juice for the development of prebiotic-rich organic apple-based snacks. Yacon syrup, primarily composed of fructan, inulin, fructooligosaccharides (FOS), and free sugars, repre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53424faf5dd2449bad26fa2b5add0bed
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2136 (2024)
In the original publication [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2039e487fcc46a4b9950d75fc2a16a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.