Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Robillard, Bertrand"'
Autor:
Castro Marin, Antonio, Stocker, Pierre, Chinnici, Fabio, Cassien, Mathieu, Thétiot-Laurent, Sophie, Vidal, Nicolas, Riponi, Claudio, Robillard, Bertrand, Culcasi, Marcel, Pietri, Sylvia
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2021 350
Autor:
Liger-Belair, Gérard, Sternenberg, Florine, Brunner, Stéphane, Robillard, Bertrand, Cilindre, Clara
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2015 163:60-70
Autor:
Cilindre, Clara, Henrion, Céline, Coquard, Laure, Poty, Barbara, Barbier, Jacques-Emmanuel, Robillard, Bertrand, Liger-Belair, Gérard
Publikováno v:
Molecules
Volume 26
Issue 15
Volume 26
Issue 15
The persistence of effervescence and foam collar during a Champagne or sparkling wine tasting constitute one, among others, specific consumer preference for these products. Many different factors related to the product or to the tasting conditions mi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Exposure to dissolved oxygen during the winemaking process adversely affects the sensory properties of wines such as loss of colour, aromatic defects and increase of astringency. For decades the management of juice browning in enology has been manage
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::40569e002ebc44033acd90f30a5eae41
http://hdl.handle.net/11585/664983
http://hdl.handle.net/11585/664983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Comptes Rendus de l'Academie des Sciences Series IV Physics 2001 2(5):775-780
Autor:
Marschal, Richard, Salmon, Thomas, Liu, Pinhe, Gardille, Cécile, Mekoue Nguela, Julie, Pillet, Olivier, Vernhet, Aude, Robillard, Bertrand
Publikováno v:
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques, Union nationale des oenologues France Bourgogne-Publications, 2017, pp.23-27
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques, Union nationale des oenologues France Bourgogne-Publications, 2017, pp.23-27
Utilisation d'extraits protéiques pour le collage des vins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b1588a5b2d486cbf738e48d9133db865
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02006836
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02006836