Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Robić, Katarina"'
Autor:
Obranović, Marko, Balbino, Sandra, Repajić, Maja, Robić, Katarina, Ritoša, Ema, Dragović-Uzelac, Verica
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robić, Katarina
U ovom radu ispitan je utjecaj udjela alginata (1 ; 1, 5 i 2 %), proteina sirutke (0 ; 0, 75 i 1, 5 %) i načina sušenja (na zraku i liofilizacija) tijekom inkapsulacije eteričnog ulja sjemenki komorača elektrostatskom ekstruzijom. Određivani su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::01ac581bf85dba7f0ad4a01a04e8fa07
https://www.bib.irb.hr/1208063
https://www.bib.irb.hr/1208063
Autor:
Robić, Katarina
Kopriva sadrži niz biološki aktivnih komponenti u svim dijelovima biljke, čineći ju poželjnom sirovinom za mnoge industrije (farmakološka, prehrambena). Korijen koprive sadrži fitosterole te se zbog povoljnih učinaka koristi kao diuretik i ko
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cde74b29ce1453bdea8327c8123e3132
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3610/datastream/PDF
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3610/datastream/PDF
Autor:
Obranović, Marko, Balbino, Sandra, Repajić, Maja, Robić, Katarina, Ritoša, Ema, Dragović-Uzelac, Verica
Publikováno v:
Food Chemistry Advances; October 2023, Vol. 2 Issue: 1