Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Robertson TM"'
Autor:
Robertson, TM, Baldwin, C, Green, E, Hammond, F, Darling, AL, Hart, K, Raats, MM, Li, J, Martin, C, Lanham-New, SA, Warren, MJ
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society; Nov2024, Vol. 83 Issue OCE4, p1-1, 1p
With an increasing prevalence of diabetes worldwide, effective dietary strategies for blood glucose control are crucial. As carbohydrates make up approximately 50% of the diet, it is neither practical nor advisable to avoid them altogether. Most of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a2ab0839e838a639feff7dd21badde4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stoffel ES; Food Science & Nutrition Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA 93407, USA.; Wine & Viticulture Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA 93407, USA., Robertson TM; Wine & Viticulture Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA 93407, USA., Catania AA; Centro de Estudios de Enología, Estación Experimental Agropecuaria Mendoza, Instituto Nacional de Tecnología Agro-pecuaria (INTA), San Martín 3853, Mendoza 5507, Argentina., Casassa LF; Wine & Viticulture Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA 93407, USA.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 May 22; Vol. 28 (10). Date of Electronic Publication: 2023 May 22.
Autor:
Robertson TM; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK. t.m.robertson@surrey.ac.uk., Brown JE; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK., Fielding BA; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK., Robertson MD; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK.
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition [Eur J Clin Nutr] 2021 Mar; Vol. 75 (3), pp. 570-572. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 02.
Autor:
Robertson TM; University of Surrey Guildford UK., Brown JE; University of Surrey Guildford UK., Fielding BA; University of Surrey Guildford UK., Hovorka R; University of Cambridge Cambridge UK., Robertson MD; University of Surrey Guildford UK.
Publikováno v:
Nutrition bulletin [Nutr Bull] 2021 Mar; Vol. 46 (1), pp. 52-59. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 22.
Autor:
Robertson TM; 1Department of Nutritional Sciences,University of Surrey,Guildford GU2 7XH,UK., Clifford MN; 1Department of Nutritional Sciences,University of Surrey,Guildford GU2 7XH,UK., Penson S; 2Department of Primary Production and Processing,Campden BRI,Chipping Campden GL55 6LD,UK., Williams P; 3Department of Mathematics,University of Surrey,Guildford GU2 7XH,UKemailt.m.robertson@surrey.ac.uk., Robertson MD; 1Department of Nutritional Sciences,University of Surrey,Guildford GU2 7XH,UK.
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2018 Dec; Vol. 120 (11), pp. 1319-1320.
Autor:
Robertson TM; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK. t.m.robertson@surrey.ac.uk., Alzaabi AZ; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK. a.alzaabi@surrey.ac.uk., Robertson MD; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK. m.robertson@surrey.ac.uk., Fielding BA; Department of Nutritional Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7WG, UK. b.fielding@surrey.ac.uk.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2018 Nov 14; Vol. 10 (11). Date of Electronic Publication: 2018 Nov 14.