Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Roberta Pino"'
Autor:
Irene Maria Grazia Custureri, Monica Rosa Loizzo, Vincenzo Sicari, Roberta Pino, Rosa Tundis, Ana Cristina Soria, Angelo Maria Giuffrè
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3588 (2024)
This work aimed to evaluate the impact of enrichment processing on the quality parameters, bioactivity and sensorial aspects of Myristica fragrans (mace)-flavored olive oil storage for one year. The mace powder was added to extra virgin olive oil thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bdbde36a59747888335b9cb582fe095
Chemical Profile and Healthy Properties of Sicilian Diplotaxis harra subsp. crassifolia (Raf.) Maire
Autor:
Natale Badalamenti, Assunta Napolitano, Maurizio Bruno, Roberta Pino, Rosa Tundis, Vincenzo Ilardi, Monica Rosa Loizzo, Sonia Piacente
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2450 (2024)
This study was aimed at investigating the phytochemical profile and bioactivity of Diplotaxis harra subsp. crassifolia (Brassicaceae), a species from central–southern Sicily (Italy), where it is consumed as a salad. For this purpose, LC–ESI/HRMSn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec9b1f4239d64a8ab58b7059f0967859
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vincenzo, Sicari, Antonio, Mincione, Rosa, Romeo, Roberta, Pino, Filomena, Conforti, Rosa, Loizzo Monica
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p1-16, 16p, 7 Charts, 4 Graphs